J14 så langt

Her er en liten oppsummering av J14 (Jenter97) sine høstkamper så langt.

Skrevet av NTH

17. september
Første kamp i A-serien. Kragerø i Kragerøhallen er ikke lett. En jevn og tøff match som vi haler i land til seier 18-12.
 
25. september
Første kamp i B-serien. Notodden 2 er motsander i Notoddenhallen. De fleste Telemarkslag har fått så mye respekt for Gjerpen at de «topper» laget sitt. Sluttresultat blir 15-6, pauseresultatet var 7-5.
 
28. september
Første oppgjør i Sør-Norge cupen. Motstander er Larvik Turn 2 i Larvik Arena. Etter første omgang lyser resultattavlen 9 til Gjerpen og 0 til Larvik Turn, til slutt vinner vi 21-5. Skikkelig moro å se jentene vise seg så godt frem i Vestfold.
 
29. september
Dagen etter er det klart for ny kamp i B-serien, denne gang mot Drangedal. Det viser seg å bli en grei kamp der vi vinner til slutt 20-7.
 
1. oktober
Klart for sesongens første hjemmekamp i B-serien. Etter en ikke helt god andreomgang taper vi denne kampen med 1 mål, sluttresultat blir 10-11.
 
Så langt er vi godt igang. Vi fortsetter den gode fremgangen på treninger. Spillesystemet sitter bedre for hver gang, og det vil helt klart vise seg i kamper fremover.