Storseier til J16

Skrevet av Øyvind Rønningen

Bringklare Herøya ble utklasset av Gjerpen………….Det var på forhånd knyttet stor spenning til kampen mellom Gjerpen og det sammensatte Hei/Herøya laget. Laget fra Porsgrunn er klare for Bring, mens jentene fra Gjerpen er slått ut. Herøya måtte derfor sies å være favoritter før kampen. Dette ga en ekstra tenning til Gjerpenjentene som gjerne ville vise hvem som er best i Telemark. Anført av en fantastisk Marie i mål og et forrykende angrepsspill fra Skiensjentene tok det ikke lang tid før Herøyas trener måtte ta time-out. Gjerpens jenter ledet både 10-2 og 13-3, og dette til stor begeistring for de fremmøtte supporterne fra Gjerpen. Marie fortsatte storspillet i mål utover i kampen, og Kaja og Hedda banket inn mål i angrep. Til pause stod det 17-6. Gjerpen var også gode i forsvar, Marthe var som en bauta i midtforsvaret i 2 omgang . Dette var uansett en lagseier, der alle tok ansvar både forover og bakover på banen, Og det var til slutt 11 spillere som hadde meldt seg på scoringslista. Sluttresultatet endte til slutt på meget solide 32 – 16.  Det var med en god porsjon selvtillit følgende spillere kunne sette seg ned og vite at de vært med å spille en meget god kamp : Marie, Hedda, Kaja, Ane, Elise, Marthe P, Marte BP, Fatima, Andrea, Michell, Hedvig, Stephanie, Stine og Thea Malene.