Gjerpen J13 – GULL i Elkem Solar Cup for andre året på rad

Seier i Elkem Solar Cup

 

 

Skrevet av NTH

Gjerpen J født 99 deltok også i år på Elkem Solar Cup og forsvarte seieren fra i fjor. I puljespillet lørdag vant laget alle kampene og alle spillerne fikk mye spilletid. Veldig god innsats fra alle og tilnærmet alle spillerne stod på scoringslisten.

Søndag var det sluttspill. I både åttendels- og kvartfinale vant laget greit. Semifinalen tok Sunde IL føringen, men Gjerpenslaget snudde etterhvert kampen og vant klart.

Finalemotstander ble som i fjor Sola. Sola tok raskt initiativet og ledet en periode med tre mål. Gjerpenslaget kom etterhvert sterkt tilbake og ledet en periode med fire mål. Vi vant tilslutt 12-11. Veldig god innsats fra alle spillerne som viste en fantastisk lagånd.