Sterk seriepremiere av J98

Skrevet av Øyvind Rønningen

98-jentene åpnet mot sterke Tjølling i Gjerpenhallen. Jentene var ikke mange da 4 av jentene som var satt opp ikke kom. (Husk å lese info på hjemmesida daglig jenter- der kan det skje endringer !). Tjølling var ifjor et lag vi slet med, men det skulle vise seg at jentene «satte» forsvaret , og ga gjestene svært få muligheter. Bakerst stod Nathalie og tok det som kom igjennom forsvaret og jentene kunne gå til pause med en solid 9-4 ledelse . De siste 20 minuttene var jentene like gode forover og bakover som i første omgang, og vi fikk se enkeltprestasjoner og diverse innøvde overganger. Tjølling-jentene hang rett og slett ikke med, og kampen endte med hele 21-10 til Gjerpen.  Dette var en lagseier med stor S. De som bidro til dette var : Ane, Nathalie, Kaja, Frida, Oda, Andrea M, Hedda R, Eileen og ikke minst Sanne. Hun stilte sporty opp og gjorde en meget bra innsats. Skulle tro hun hadde spilt på laget i flere år. Spesielt må nevnes hennes flotte innspill til sin søster Kaja, som resulterte i mål !