Røk ut i semi’n

Skrevet av Øyvind Rønningen

Gjerpens J98 var som eneste lag fra Telemark invitert til Larvik Turns turnering for de antatt beste 14 lagene på Østlandet 23.9. I gruppespillet fikk jentene de tøft og tapte første kamp knepent for Eidsvold Turn. Deretter ble det et nytt tap for Nøtterøy. MEN – etter en tordentale fra Siri med bakgrunn i de 2 første kampene der kun Hedda R fikk godkjent, var det et «nytt» Gjerpenlag vi fikk se på banen i kampen mot Runar(som ble nr. 2 i turneringen). Jentene sprudlet og Runar ble feid av banen. Vi ble dermed nr 3 i innledende pulje. I 1/8 finalen møtte vi Oppsal. Etter en katastrofestart samlet igjen jentene seg og Gjerpen dro i land en 4 mål seier. Kvart’n stod for tur med Falk fra Horten på den andre siden. De hadde vunnet sin pulje, bl.a ved å slå Larvik Turn. Gjerpen-jentene storspilte. Nathalie stengte kassa og det stod 5-1 til Gjerpen til pause. Foreldrene på tribunen tok av, og enkelte mente at jentene nå burde slutte skolen for kun konsentrere seg om håndball. VEL – det var vel noe drøyt ! Storspillet fortsatte i 2. omgang og jentene vant fortjent med 6 mål. Vi var klare for semifinale ! I semifinalen møtte igjen Eidsvold Turn. Etter en litt treg start, der vi lå under med 5 mål, så hentet vi Eidsvold T opp igjen. Men det var tydelig at våre jenter begynte å merke kjøret og melkesyra kom på slutten. Eidsvold Turn vant seminfinalen og litt senere finalen. Vi endte på delt 3. plass, noe vi var strålende fornøyd med. Heltene som endte på 3.plass var : Nathalie, Ane, Malene, Frida, Noomi, Eileen, Christine, Kaja, Andrea M og Hedda R . GRATULERER MED KJEMPEINNSATS JENTER !