J98 ut av Sør-Norge cupen

Skrevet av Øyvind Rønningen

J98 hadde fått vanskelig trekning med Hokksund borte. Hokksund hadde vunnet Buskerud serien de 3 siste årene, og vi visste det ikke ville bli lett. I første omgang fulgte lagene hverandre som skygger. Det ble scoret mye mål og stillingen til pause var 16-14 til Hokksund. Det var også uvant når Hedda fikk frimerke i halvannen omgang. I andre omgang’s første 10 minutter fungerte lite for Gjerpen jentene og Hokksund gikk opp i 10 måls ledelse. Kampen var i realiteten kjørt. Hokksund vant til slutt 30-23. Det vi kan ta med oss var at vi kom til mange sjanser, og vi scorer nok mål til å vinne kampen. Dessverre var vi ikke gode nok bakover denne fredagen. Fra Gjerpen stilte følgende spillere i Hokksund : Christine, Hedda, Kaja, Sunniva, Ane, Oda, Andrea M, Frida, Hanna og Nathalie