Thriller i Bø !

Skrevet av Øyvind Rønningen

Det ble en meget tett og spennende kamp i Gullbringhallen i Bø søndag kveld. Skarphedin var topp motiverte til å møte Gjerpens jenter denne kvelden. Og Gjerpen åpnet friskt. Både Noomi og Kaja puttet ballen i buret, slik at Gjerpen ledet nesten helt frem til pause. I tillegg spilte forsvaret godt.  Da pausesignalet gikk sto det 7-7. I andre omgang byttet Kaja plass med Hedda i mål. Skarphedin tok tidlig i andre omgang kommandoen i kampen og var på det meste oppe i en 4 måls ledelse. Og dette skulle vise seg å bli en ledelse Gjerpen aldri klarte å hente inn. Men du verden hvor nære de var en uavgjort . Vi hadde flere gode innhopp både fra kantene og fra strek, men ballen ville ikke over streken. I kampens siste minutt var Hedda alene fremme i en overgang, men pasningen frem var altfor lang. Kampen ebbet dermed dessverre ut med seier 15-14 til Skarphedin. De som var med : Hedda G , Hedda R, Kaja, Christine, Malene, Henrikke, Maria, Amalie, Kristin og Noomi