Seier uten innbyttere !

Skrevet av Øyvind Rønningen

Borteseier uten innbyttere…Tjølling hadde siden tapet mot Gjerpen sist,  kun hatt et tap. Etter forfall fra 2 spillere hadde ikke Gjerpen kunne stille fullt lag mot Tjølling, men takket være Sunniva hadde vi akkurat lag. Og Sunniva vartet opp med storspill i målet. Jentene var også innstilt på å gi Tjølling kamp til siste slutt, og det gjorde de. Gjerpen-jentene hadde flere meget bra angrep og gikk til pause med 4 måls-ledelse. Siri tok time-outer på taktisk riktige tidspunkter slik at jentene fikk hvile midt i omgangene. 2 omgang ble vunnet med 2 mål , og resultatet ble til slutt 26-20 til Gjerpen. Fremover på banen var det mye som stemte, med ekstra pluss til Oda og Hedda. Noomi hadde også et par susere fra høyrevingen. Ane scoret direkte fra frikast i siste sekund og Kaja fintet vekk motspillerne ved flere anledninger. Frida hadde mange bra bevegelser på strek og åpnet luker for bakspillerne våre. Bakover var det litt smårusk, men Sunniva hadde som sagt mange flotte redninger. På benken fikk Siri, med jetleg, trekt seg opp ved flere anledninger, etter at det tydeligvis var en del nye regler dommerne dømte etter , som hun ikke hadde fått med seg……….og Trond , uten jetleg, må nok også passe på blodtrykket !