Spennende i Lunde

Skrevet av Øyvind Rønningen

Uavgjort til pause, 2. omgang avgjorde….Det var duket for toppoppgjør blant Telemarkslaga da Skade og Gjerpen møttes til dyst i Nomehallen torsdag kveld. Skade vant første kampen mellom disse to lagene i årets serie og hadde  det psykologiske overtaket. Det ble en jevn affære og lagene gikk til pause på stillingen 8 – 8 . I andre omgang satt forsvarsspillet og Nathalie lukket målet. Dermed scoret Skade kun 4 mål i andre omgang, mens Gjerpen scoret 7. Stillingen til slutt ble 15 – 12 til Gjerpen. På Gjerpens lag er Nathalie nevnt. Nevnes må også Hedda , som var meget god idag  og Marte som scoret 3 mål fra vinga. Resten av laget gjorde også en flott innsats. De som var med å vinne i Nomehallen var : Nathalie, Sunniva, Hedda R , Kaja, Ane, Hanna, Marte, Lene, Andrea M , Oda og Noomi