Sølv i Cameron Cup

Skrevet av larsowre

Laget deltok også i år i Cameron Cup (tidligere Elkem Solar Cup) og stilte denne gangen både i J98 og J99 klassen. Lørdag spilte vi 3 kamper i J98 klassen, som resulterte i et tap og to seire. Etter det fulgte 5 kamper i J99 klassen, som endte med 4 seire og en uavgjort. Det var en gjeng slitne, men fornøyde jenter den kvelden. Søndag valgte vi å trekke laget fra 98 klassen, grunnet at kamper gikk samtidig som i 99 klassen, hvor vi ble puljevinner. I sluttspillet vant laget klart både i 16 dels- og 8 dels finalen, før vi møtte fjorårets finalemotstander Sola i semifinalen. Det ble en spennende kamp hvor Gjerpen tilslutt vant 11-8 og var dermed klare for finalen. I finalen møtte vi Randesund, som vi hadde slått i puljespillet. I finalen derimot, ble Randesund litt for sterke og vant med ett mål i en veldig spennende kamp. Veldig bra innsats av alle Gjerpen jentene gjennom hele turneringen som denne gangen ble belønnet med sølv.