Treningssamling i Seljord

Skrevet av larsowre

Laget startet sesongoppkjøringen med treningssamling på Granvin Kulturhus i Seljord.  Alle 16 spillerne var med, samt trener og tre foreldre.  Opplegget var 5 treningsøkter a to timer i løpet av helga, som i stor grad var preget av teknisk trening. Målet var å få øvd inn noen nye trekk og formasjoner.

I tillegg var det lagt inn flere konkurranser. Spillerne ble delt inn i tre grupper som konkurrerte i flere forskjellige disipliner, for eksempel puslespill, sette opp korthus, beregning av tid,  med andre ord, mye annet en fysiske prestasjoner.  All honnør til treneren for mange gode og kreative øvelser, som virkelig fikk testet allsidigheten til den enkelte.

Veldig bra innsats av alle spillerne, både på trening og med utførelse av de arbeidsoppgaver de fikk tildelt i tillegg til treningen. Sosialt ble det også en hyggelig helg hvor alle bidro positivt.  Veldig bra med foreldre som stilte opp og ordnet med både innkjøp og tilberedelse av god mat.