Skadevi Cup Skövde – tøff matching

Skrevet av larsowre

Laget deltok 1.-3. november i Skadevi Cup i Skövde. Skadevi Cup er en del av Diamant Cup (ASICS Cup Tour) i Sverige, en samling cup’er hvor lagene samler poeng og hvor vinneren blir Svenske ASICS Cup tour mester. Det deltok over 300 lag på cup’en. De antatt beste lagene i de ulike klassene i  Sverige deltar. Vi møtte med andre ord møte svært gode lag.

Avreise fra Skien torsdag ettermiddag.  Cupstart  fredag morgen. Våre kamper startet fredag ettermiddag. Formiddagen ble benyttet til en bowlingturnering og litt shopping. Vi møtte Önnereds HK og H43 Lund fredag, to lag vi visste hadde gjort det bra i andre større turneringer. Begge kampene endte med knepent ett måls tap. Mange gode prestasjoner, og spesielt i kampen mot H43 Lund imponerte jentene med en veldig god kamp. H43 Lund tapte senere i turneringen med ett mål mot laget som vant finalen, så det sier litt om prestasjonen til Gjerpenslaget.

Første kampen lørdag vant laget greit mot IK Karlsborg, og var dermed klare for kvartfinele i B-sluttspillet. Sosialt arrangement denne dagen var LaserDome i Skövde, hvor alle fikk utdelt vester og laserpistol. Poenget var å samle mest mulig poeng gjennom å treffe det andre, samtidig som en ikke blir truffet selv. Virket som om de fleste syntes det var veldig gøy.

Lørdagen ble avsluttet med kvartfinale mot Falk, en kamp hvor vi tilslutt vant med tre mål, etter tidvis veldig bra spill.

Søndag var det semifinale mot Torslanda HK. Vi lå lenge etter, men vant til slutt med ett mål.  En kamp hvor vi aldri gav opp, og samtidig som vi hadde marginene på vår side.

Søndagen ble avsluttet med finale i B-sluttspillet mot IK Sävehof. Kampen startet på verst mulige måte.  Vi lå under 6-0 litt ut i første omgang og 8-2 til pause. I andre omgang gikk det bedre, veldig bra moral, ingen gir opp og vi vinner andre omgang 6-3. Totalt sett taper vi kampen 11-8, men jentene imponerte voldsomt i andre omgang. Ingen gir opp og vi henter nesten inn en ledelse som etter første omgang virket helt uoverkommelig, veldig bra innsats!!

Alt i alt en veldig vellykket weekend. Inntrykket var at alle koste seg og hadde en fin Cup helg i Skövde. Laget fikk prøvd seg mot mange veldig gode lag, og presterte bra.