Slått ut i kvart’n i PW-cup

Skrevet av Øyvind Rønningen

J97 deltok helgen 24.1 – 26.1 i den tradisjonsrike Peter Wesselcup i Larvik. De var eneste lag fra Telemark i denne jenteklassen. I de innledende kampene fredag og lørdag vant de 12-9 mot Stag, 9-8 mot Sogndal og til slutt 13-12 mot Follo. Kampen mot Follo var seriefinalen i det innledende seriespillet og var spennende til siste slutt. I åttendedelsfinalen søndag møtte Gjerpen Glassverket til nok en spennende kamp. Etter å ligget under 6-2, hentet Gjerpensjentene mesterlig inn Glassverket og vant til slutt 9-8. På andre halvdel av banen i kvartfinalen stod Skedsmo. Skedsmo er hittil ubeseiret i Bringserien, og ville bli en tøff motstander. Kampen ble også 3 mål for tøff for våre jenter, og vi tapte 14-11.  PW-cupen viste at vi spiller jevnt med de beste i Norge, og at vi kan, til tross for tap,  være fornøyd med mye av det som ble prestert i PW-cup.

Elise kjemper seg til et mål. Hanna følger med..