Vellykket treningshelg

Skrevet av Øyvind Rønningen

Trener Andre’ Adenbrant hadde innkalt J16 for sesongen 2014-15  til treningshelg i Gjerpenhallen helgen 6.6-8.6. Helgen inneholdt tester på fysiske ferdigheter, 4 treninger og 1 kamp. I tillegg hadde Andre’ lagt opp til ulike former for samarbeidsoppgaver, teambuildingsoppgaver og andre utfordringer som skapte mye latter. Som om ikke dette var nok , var  også teoritimer flettet inn i programmet. Helgen ble avsluttet med kamp mot J15 seriemesterne I Telemark fra forrige sesong, Herøya.  Jentene var slitne både i kropp og hode etter samlingen, men alle spillerne var enig om at det hadde vært en veldig bra helg. Kampen mot Herøya viste tidvis godt spill, både offensivt og defensivt. Kampen endte til slutt 33-23 til Gjerpen etter at Andre’ hadde prøvd ut ulike formasjoner både i angrep og forsvar. Ettersom dette var første treningskamp og dermed første kamp jentene hadde sammen,  må det sies at Gjerpens J16 går en spennende sesong imøte. Følgende har deltatt på samlingen : Bakre rekke fra venstre : Kaja Sø. , Elise, Michelle, Stephanie, Fatima, Ane, Thea Malene og Hedda. Foran fra venstre : Andrea, Kaja Se. , Hanna, Trude, Linda og Helle. I tillegg har Marthe, Synne, Sunniva og Marie deltatt