Fremgang for J16

Skrevet av Øyvind Rønningen

Marie og Hedda gode i seier og tap.……J16 møtte Glassverket i Drammen til kamp i Glassverkethallen lørdag 20.9. Gjerpen startet friskt og ledet raskt 3-0. Dette lovet godt for kampen, men Gjerpenspillerne hadde for mange personlige feil som ødela seieren for dem. Marie stod godt i mål, Hedda var god på banen og ble kampens toppscorer med 9 mål. Stine bet også godt fra seg. Kampen sett under ett var fremgang spillemessig , og endte tilslutt med 27-23 tap. Linda hvilte i denne kampen . På søndag mot Hei i regionserien var også starten meget bra, og Gjerpen ledet 5-1 raskt. Etter dette jevnet kampen seg ut, og takket være en meget god Marie i mål stod 8-8 til pause. Marie fortsatte storspillet i andre omgang og Gjerpen kunne dra i land en fortjent 17-15 seier. Michell spilte midtback og kom bra fra kampen. På denne kampen hvilte Stephanie, Hedda og Elise. Fremgangen er synlig fra kamp til kamp. Det blir moro å se hvor bra laget kan bli når de har trent lenger sammen. De som har vært med i helgen er : Marie, Hedda, Kaja, Ane, Elise, Hedvig, Michell, Stephanie, Marthe P, Marte BP, Andrea, Fatima, Stine, Linda og Thea Malene