Meny med mening

Skrevet av tommywestby

Så var den store dagen kommet da jentene skulle gjøre stas på vinneren av #grundigligakokken. Skien Diakonale senter var de heldige som ble trukket ut, og jentene skulle virkelig få vise seg fra sin beste side på utsiden av håndballbanen. Vår gode samarbeidspartner Meny Lietorvet stod for råvarene til festmiddagen, og jentene med keepertrener og kokk Vidar Halvorsen i spissen fikk disket opp med 2 retters middag.

I den provisoriske restauranten i stua på dagsenteret serverte jentene maten ved bordene. Det var hele 32 gjester til bords som fikk smake laks med villris og broccoli, og pannacotta med bringebærsaus til dessert, servert av jentene.

Vi vil rette en stor takk til Meny Lietorvet for deres bidrag og ikke minst Skien Diakonale senter for at vi fikk være med dere denne dagen.

           

Maren og Guro er godt i gang med servering.