Rikke Grave på landslagssamling i Skien!

Vår unge gode bakspiller har på nytt blitt tatt ut til landslagssamling for LK 00. Hele klubben er både stolt og fornøyd med at Rikke igjen for vise frem sine kvaliteter.

Bak et uttak til landslagssamling ligger det mye hardt arbeid og rett veiledning. Rikke skal selv ha mye skryt for arbeidet hun gjør, men også trenere i Gjerpen og trenere på TiT skal ha skryt for arbeidet som legges ned.

Selv sier Rikke at hun er kjempe stolt over å igjen bli tatt ut, og gleder seg stort til samlingen.

Samlingen skal denne gangen avholdes i Skien og Fritidsparken. Som alle vet er dette vår egen hjemmehall. Her har alle som ønsker å se fremtidens håndballjenter i aksjon mulighet til å komme i hallen. Samlingen starter fredag 15.02, og det holdes gående helt mandag 18.02.

Lykke til Rikke!