Andrea Karlsen kallet inn til landslagssamling LK 02

Tirsdag 06. mars ble vår J16-spiller Andrea Karlsen kallet inn til landslagssamling for LK 02 i Skien Fritidspark. Samlingen vil avholdes 19. til 25. mars.

Andrea er en ung lovende spiller som har utviklet seg godt i Gjerpen siden overgangen fra Urædd for to år siden. Dette viser at spillere som utvikler seg og går gradene i egen klubb kan komme til Gjerpen og utvikle seg videre. Stor honnør til Urædd for tilretteleggingen de har gjort for Andrea.

I tillegg til Andreas uttak er vår egen Rikke Grave uttatt som reserve til 4-nasjonsturnering i Ungarn i samme periode. Rikke har jobbet godt, og får kanskje muligheten til å reise til Ungarn og representere Norge med flagget på brystet.

Fra hele Gjerpen, gratulerer til dere begge!

Foto: Tom Arne Borgersen, Varden

Andrea (15) nådde målet sitt. Er klar for Norge – Varden