Vi er klar for Byåsen !

Skrevet av Gjerpen HK Skien

Onsdag 14. mars skulle vi i utgangspunktet til Kristiansand for å møte Vipers, men denne kampen ble utsatt grunnet sykdom i Vipers-troppen. Nytt tidspunkt for denne kampen er mandag 16. april kl 18.30.

Fordelen med å ikke spille midt uke kamp er at vi kan legge fullt fokus på søndagens kamp mot Byåsen. Jentene fra Trondheim ligger på plassen foran våre jenter, men med et forsprang på 6 poeng. For våre jenter handler denne kampen om å gi jernet, og sikre seg to poeng mot fornyet eliteseriekontrakt.

Kampen mot trønderjentene starte kl 18.00 søndag 18. mars. Gjerpen HK Skien viderefører «gratiskampen» for barn under 18 år, studenter og Gjerpensupportere. Ellers kr 50 for inngang. Det vil bli salg av supportereffekter, loddsalg og en kiosk med flotte varer.

Møt opp og støtt Gjerpenjentene mot to nye poeng !