• Foto: Nils Tore Olsen, Varden

Tirill Solumsmoen Mørch med 3 nye landskamper for LK 00

Gjerpens nye strekspiller, Tirill Solumsmoen Mørch, reiste forrige uke til Romania for å delta i turnering mot henholdsvis Montenegro, Danmark og Romania. Sammen med resten av ungdomslandslaget (00/01) vant de alle 3 kampene og ble dermed vinner av Carpati Trophy.

Gjennom turneringen bidro vårt unge strekspilletalent med 5 mål og et godt forsvarsarbeid gjennom turneringen. Tirill kom fra Hønefoss til Gjerpen i forkant av årets sesong, og blir en av flere spennende spillere å følge i årets unge Gjerpenlag. Hun tar nå noen velfortjente fridager i påvente av uttak til VM i Polen 5-20 August. Vi gleder oss til å se henne i Gjerpen kommende sesong, og krysser fingrene for en tur til Polen i første halvdel av August.

Tidligere Gjerpentrener, Knut Ove Joa, er en del av Norges trenerteam hvor også Rikke Marie Grave(skadet) har vært en naturlig del av laget før sin korsbåndskade i bortekampen mot Storhamar mot slutten av fjorårssesongen.

CARPATI TROPHY 

Norge – Montenegro 35 – 18 – 4 mål

Norge – Danmark 24 – 23 – 0 mål

Norge – Romania 18 – 16 – 1 mål

Gjerpen HK Skien gratulerer  Tirill, trenerteamet og resten av spillerne på LK 00 med turneringsseier og ønsker alle lykke til under VM i Polen!